Parent’s club

ЗАЕДНО СМЕ – СЕМЕЙНИ, ЩАСТЛИВИ И АКТИВНИ!

Какво е да създадеш семейство в двадесет и първи век? Век отличаващ се с толкова много възможности. Вече нищо не може да ни попречи да се видим по всяко време, въпреки разстоянията; да се чуем по телефона, когато си поискаме, безплатно; да пресичаме неусетно граници; да намираме отговори с едно натискане на бутона…

И въпреки това все по-рядко общуваме пълноценно. Все по-малко взаимодействаме помежду си и преживяваме своите ценни мигове съвместно с другия – мъж, жена, съпруг, съпруга, дете. Вместо това бързаме за работа, работим до минутата преди да заспим, често не отговаряме на позвъняване от близките си, тъй като те разбират, че сега сме заети. Часовникът тиктака и новият ангажимент предстои. Бързаме! Не спираме! Забравяме – приятели, рождени дни, годишнини. Забравяме партньора си. Забравяме децата си… Водовъртеж, завихряне, фортуна…И така до момента, в който нещо не ни разтресе. Моментът, в който разбираме, че човека до нас отдавна не е онзи, който познаваме. Моментът, в който детската учителка ни казва, че детето ни отказа да общува и се напикава докато спи. Моментът, в който някой ни напуска без предупреждение… Оглеждаме се около себе си и се чудим, от къде да започнем наново?  Какво да спасим, да съхраним? Кое да изхвърлим, премахнем? Как да помогнем на детето си? Как да спасим брака си? Как да помогнем на себе си..?

Старите хора казват „Когато се обърне каруцата – пътища много.”

Трябва ли да чакаме да се обърне каруцата и едва тогава да потърсим помощ?

Трябва ли да помагаме едва тогава, когато кризата във нечия душа, дете или семейството, е вече факт?

НЕ!

Ето защо, ние от екипа на Parent`s club, се обявяваме в подкрепа на превенцията от семейно отчуждение, партньорски недоразумения и усложнени детски преживявания.

Ние няма да Ви даваме съвети.

Няма да ви учим как да бъдете страхотни партньори и родители.

Няма да диктуваме рецепти.

Ние – щи Ви дадем пространство да преживеете ЗАЕДНО ценността на това, което ви обединява. Ще Ви поканим като семейство. Ще Ви предложим различни занимания. Ще Ви отправим и нови предизвикателства. Ще Ви дадем пространство, в което ЗАЕДНО, семейно, като едно цяло, да обменяте идеи, емоции, усмивки, страхове! И ще Ви отпратим! Ще вярваме, че сте били щастливи, ЗАЕДНО!

Защото, за да порасте едно цвете в градината на семейните взаимоотношения – красиво и здраво, то със сигурност му трябват грижи, внимание, любов. Ние вярваме, че имате желание. Вярваме, че имате любов!

Остава да намерите време…

Време, за да бъдете семейство – ЗАЕДНО!

 

За да следите всички актуални събития, можете да ни откриете във facebook: parentsclub.varna

 

Предварителна заявка за участие в събитията е задължителна !

 

За записване и въпроси :
0889/ 830 829
0879/362 994

10403305_1449728618671268_9116056096942466588_n